€ 1.950,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Vandaag besteld vandaag geleverd.

Contact

Sky ecc Sales ID (E726F9)
Encrochat (encrobenelux)
whatsapp (+31685005820)


Gegarandeerd anoniem Sky Ecc Encrochat
Het is onmogelijk om het toestel (of de simkaart) te koppelen aan de gebruiker van het toestel. Met dit systeem bent u gegarandeerd van 100% privacy en dat niemand uw berichten kan meelezen.

Aangepaste Android-versie 
Alles is volledig encrypted vanaf het moment dat je het toestel aanzet. De focus ligt slechts op twee essentiële taken: beveiliging en privacy. De instellingen zijn overzichtelijk en voor iedereen eenvoudig te bedienen.

Hoogwaardige hardware
Alles wat jouw privacy in gevaar kan brengen is verwijderd.
updates en ondersteuning
Door snelle updates blijft anonimiteit en veiligheid gewaarborgd. Ook voor ondersteuning omtrent het gebruik laten we je niet in de steek!

Wereldwijde dekking
Het quadband-toestel werkt via GSM, UMTS, CDMA en alle andere populaire standaarden. Alle internationale simkaarten (meer dan 120 landen!) worden ondersteund.

Geavanceerd off the record (OTR) protocol
De oplossing biedt dezelfde privacy die twee mensen genieten in een lege ruimte.

Toestellen koppelen
Zonder technische kennis aan de kant van de gebruiker zijn toestellen snel aan elkaar te koppelen.

Zelfvernietiging
Je kunt berichten voorzien van een zelfvernietiging. Hiermee verbrand je het bericht automatisch na een opgegeven tijd, zelfs op het toestel van iemand anders.

Brandknop
Door een speciale pincode op te geven (in plaats van de standaard pincode) wordt je toestel gezuiverd en volledig vernietigd. Alle gegevens ondergaan een extreme wipe waardoor de informatie op je toestel nooit meer te achterhalen is.

Automatische controle
Bij elke start van het toestel voert de software een uitgebreide controle uit. Er wordt speciaal gezocht naar eventuele bugs of andere aanpassingen van derden aan de systeembestanden.

Opties:

€ 1.950,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen